lommelseHoevewinkelHet doel van de lommelsehoevewinkel en zorg en belevingsboerderij 'Het Groeiveld' is om kwaliteitsvolle producten rechtstreeks te kunnen aanbieden. Doordat de producten van eigen teelt op een natuurlijke wijze geteeld zijn en elke dag heel vers zijn, zijn ze extra smakelijk! 

Al onze producten worden op een zo natuurlijk mogelijke manier geteeld en de groenten en het kleinfruit zijn ook gecertificeerd met het label van de biologische landbouw.

Het runds- en kalfsvlees is van runderen van eigen hoeve. De dieren die we houden zijn van het Blonde d'Aquitaine ras, aangezien deze dieren uitermate geschikt zijn voor de biologische productiemethoden. Ze worden gekweekt op het bedrijf zelf en alleen de beste dieren worden geselecteerd voor het vlees dat aangeboden wordt. De dieren worden gevoederd met natuurlijk geteelde gewassen: grasland, granen, aardappelen, voederbieten, wat het beste kwaliteitsvlees oplevert. 

Het kalfsvlees is van kalveren die op het bedrijf geboren worden. Ze blijven zoveel mogelijk samen met de moeder in de weide lopen. Hierdoor wordt het echte natuurlijke kalfsvlees verkregen met ouderwetse kleur en smaak.

Mens, dier natuur en voedselproductie hand in hand dat is hoe wij telen en waar wij voor staan!Contactgegevens
Verpoorten Geert
geert@lommelsehoevewinkel.be
www.lommelsehoevewinkel.be


lommelseHoevewinkel

lommelseHoevewinkel

Waar kan je producten van lommelseHoevewinkel bestellen?


Leveren

Levering vrijdag/zaterdagAfhalen

Afhalen vrijdag/zaterdag

België