KoekkoekTijdens mijn eerste voltijdse baan in 2003 kreeg de bakkoorts mij te pakken. Ik schreef me in bij het PIVA voor bakkerijmodules in avondschool. Door elke week 3 avonden les te volgen, had ik na enkele jaren het volledige diploma 'brood- en banketbakker' te pakken. Yes! Na mijn verhuis van de Antwerpse rand naar de stille Kempen, heb ik jaren gewerkt in een bakkerij, maar door verschillende omstandigheden ben ik uiteindelijk terug op een bureau beland. 

In 2017 ging mijn jongste kindje (3 stuks in totaal) naar de kleuterschool. Ik werkte nog deeltijds, maar had dus wat tijd over. Het ideale moment dus om een zaak in bijberoep op te starten! Daar was de geboorte van Koekkoek. Heel eenvoudig, twee maal koek achtereen... gebak zoals gebak hoort te zijn. De beste ingrediënten die met vakkennis en ervaring tot het lekkerste gebak worden gekneed. Meer moet dat niet zijn!

Ondertussen is mijn andere beroepsactiviteit beëindigd, en heb ik de sprong naar hoofdberoep gemaakt. Daarnaast staan er dit jaar nog meer spannende zaken te gebeuren, maar dat is voor later.

Mijn favorieten zijn trouwens de frangipanetaartjes, mousses en alles met chocolade.Contactgegevens
Katrien Thiry
info@koekkoek.be
www.koekkoek.be

Klik hier om alle producten van Koekkoek in de webshop te bekijken


Koekkoek

Koekkoek