Nature's bestBij Nature’s best staat gezonde voeding voor je huisdieren centraal. Onze huisdieren maken tegenwoordig een volwaardig deel uit van ons gezin en we willen graag het beste voor hun gezondheid. Regelmatig naar de dierenarts voor controle en kwaliteitsvolle, gezonde voeding staan dus bovenaan de prioriteitenlijst. 

Heel veel dierenvoeding wordt gemaakt van slachtafval: beenderen, huid, pluimen, ... Bij Nature's best vind je enkel dierenvoeding met veel vers vlees, graanvrij, zonder kleurstoffen en zonder bewaarmiddelen. Gezonde voeding zal zorgen voor een blinkende vacht, weinig kwaaltjes (zoals huidproblemen, allergie, ... ) en een optimale gezondheid. En dat verdienen ze!

We verdelen zowel complete diepvriesvoeding (Carnibest) als kwaliteitsvolle voeding in brokken of in blik. Het blikvoer zijn echter geen patés, yells of sauzen zoals je in de supermarkt vindt maar echt vlees in blik. Ook onze snacks zijn puur vlees. Een ware beloning!

ALMO NATURE
Onze HFC-producten zitten vol met vlees en vis van heldere oorsprong, die 100% HFC zijn, dus oorspronkelijk geschikt voor menselijke consumptie en nu gebruikt in ons kattenvoer. Je kunt er eindelijk zeker van zijn dat je een maaltijd levert die vol zit met hoogwaardige ingrediënten.
Holistic: een holistische samenstelling die voldoet aan de voedingsbehoeften van uw hond met vers vlees of verse vis als het 1e ingrediënt. Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om het dieet van je hond of kat de aandacht te geven die het verdient!

CARNIBEST
Huisdierenbezitters raken steeds meer overtuigd van het feit dat er een relatie bestaat tussen voeding en gezondheid. Voor carnivoren, de verzamelnaam voor vlees- en prooi eters, geldt dat zij dagelijks verse voeding nodig hebben. Gekookt, gebakken of anderszins verhitte voeding past niet bij de dagelijkse voedingsbehoefte van deze groep dieren. Het lichaam van het dier functioneert optimaal als het ‘levend voedsel’ krijgt. Onder levend voedsel voor carnivoren verstaan we vers spiervlees, rauwe botten, vers orgaanvlees en verse groenten.
Indien het lichaam continu ‘dood voedsel’ krijgt zal het hier op den duur last van krijgen. Dit kan zich onder andere uiten in verminderde weerstand en tal van (chronische) aandoeningen. Uitgebalanceerde verse voeding voor carnivoren zorgt ervoor dat het lichaam goed gevoed wordt en beschikt over veel energie. ‘Dood voedsel’ vergt van het lichaam energie voor de vertering. Omdat het voedsel niet aansluit bij de natuurlijke behoefte van carnivoren levert het inwendige stress op aan de spijsverteringsorganen die hierdoor minder goed hun werk zullen gaan doen op termijn. Uiteindelijk resulteert dit in o.a maag-/darmklachten, huidproblemen, suikerziekte, verminderde weerstand etc.Contactgegevens
Nature's best
ann-verheyen@telenet.be
www.naturesbest.be

Klik hier om alle producten van Nature's best in de webshop te bekijken


Nature's best

Enkele producten